Vondellaan 76 - 3521GD Utrecht - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Wat ik wil - Ik wil niet goed zijn, niet leuk, niet sterk, niet dapper, niet aardig, niet vrolijk, niet grappig, niet eerlijk en niet verstandig, en ook niet de wijste, de beste, de eerste of de laatste - alleen maar een klein beetje, een tikkeltje onvindbaar (behalve voor jou).'

(Toon Tellegen)

Op een dag zei mijn zoon: "Mam, mag ik een massage? Mijn hoofd zit helemaal vol. Als je mij masseert kan alles weer zakken. Anders zakt het heel langzaam, dan lig ik eerst nog uren wakker in mijn bed."  

Het was waar en ik merkte dat hij niet alleen sneller in slaap viel, maar dat ik ook meer gezakt was in mijn lijf na afloop en dat we eindelijk weer eens echt aandacht voor elkaar hadden. Zonder woorden. Misschien juist daarom.

Aanraking werkt als een anker in de drukte van alledag. Zodat je stevig staat en overal en altijd weet: Ik kan vertrouwen op dat wat wij samen hebben.

Wil jij ook leren hoe je jouw kind kunt masseren en lijkt het je leuk om samen met je kind iets te ondernemen waarbij aandacht voor elkaar centraal staat?

Op drie zondagochtenden leer je van mij drie verschillende massages. Jij en jouw kind (leeftijd 8 - 11 jaar) komen samen naar de cursus. De groep zal bestaan uit ongeveer acht ouders en acht kinderen. We gaan masseren, ik leer jullie meer over de zintuigen en prikkels en laat jullie de vijf talen van de liefde ontdekken. Maar boven alles staan exclusieve aandacht voor elkaar en plezier met elkaar centraal.