Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Ken je mij? Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij? Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?'

(Huub Oosterhuis)

Even weg van het rumoer van alledag en alle rollen die je vervult. Ik bied je een fijne plek met een liefdevolle aanraking afgestemd op wie jij bent en wat jij op dit moment nodig hebt. Een plek waar niets moet, waar gepraat mag worden, maar waar je ook in stilte aanwezig kunt zijn om te voelen of weg te dromen. Zakken in jouw lichaam en ruimte om weer tot jezelf te komen.

Wil je dieper ingaan op de dingen die je voelt of ben je het contact met jouw lichaam en je gevoel juist kwijtgeraakt? Ben je op zoek naar bedding en vertrouwen in jezelf en jouw lichaam? Dan past een therapeutische sessie bij jou. Daarin staan we uitgebreid stil bij wat voelbaar wordt op de massagetafel en de connectie met jouw leven.