Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Wat ik wil - Ik wil niet goed zijn, niet leuk, niet sterk, niet dapper, niet aardig, niet vrolijk, niet grappig, niet eerlijk en niet verstandig, en ook niet de wijste, de beste, de eerste of de laatste - alleen maar een klein beetje, een tikkeltje onvindbaar (behalve voor jou).'

(Toon Tellegen)

De eerstvolgende cursus Voeling met jou staat gepland op:  

Er is op dit moment nog geen nieuwe datum geprikt, bij voldoende interesse start een nieuwe groep in november 2019. Wil jij graag meedoen aan de cursus of wil je een workshop van een ochtend volgen samen met vijf vrienden / familieleden en hun kinderen? Laat het me weten.   

Aanraking werkt als een anker in de drukte van alledag. Zodat je stevig staat en overal en altijd weet: Ik kan vertrouwen op dat wat wij samen hebben.

Heb je zin om iets leuks te doen met elkaar, waarbij exclusieve aandacht voor elkaar, ontdekken en plezier centraal staan?

Op vier zondagochtenden leer je van mij vier verschillende massages. Jij en jouw kind (leeftijd 5 - 11 jaar) komen samen naar de cursus. Er is een groep voor jongere kinderen (5-7 jaar) en een groep voor oudere kinderen (8-11 jaar). Iedere groep zal bestaan uit ongeveer zes ouders en zes kinderen. We gaan masseren, ik verklap het geheim van een fijne massage, leer jullie meer over de zintuigen en prikkels, stevig staan, persoonlijke ruimte en grenzen en laat jullie de vijf talen van de liefde (wanneer voel jij je geliefd?) ontdekken. Maar boven alles staan aandacht voor elkaar en plezier met elkaar centraal.

Reacties van deelnemers:

'Heel fijn, inspirerend, voedend, verdiepend en bovenal heel erg leuk en waardevol samen met mijn kind te doen.'

'Heel fijn voor zowel mijn dochter als mijzelf en ons contact.'

'Het was een leuke uitgebreide cursus en mijn dochter vond het heerlijk om gemasseerd te worden. De oefeningen waren ook nuttig.'

'Woorden die voor mij bij de cursus passen zijn: verbindend, contact, quality time, hechting.'