Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Er is vandaag weer zoveel gezegd
Zoveel mensen op de wereld
Hebben zoveel uitgelegd

Kom hier bij me, hou me vast
En vraag niet wat ik voel
Woorden zeggen veel te vaak
Wat ik niet bedoel'

(Stef Bos)

Voeling is een praktijk voor ouders en kinderen met volle hoofden. Vind je het lastig om je aandacht erbij te houden? Ervaar je spanning in je lichaam? Ren je jezelf regelmatig voorbij of lukt het juist niet om in beweging te komen? Leven jullie op de automatische piloot in jullie gezin? Zit ieder op zijn eilandje en mis je de verbinding? Heb je last van alle prikkels om je heen?

Wil jij meer aanwezig zijn in het moment, meer voelen, je weer veilig voelen in je lijf en ontdekken hoe jij jouw lichaam in kunt zetten bij de keuzes die je maakt en bij dat wat je mag loslaten? Mag jouw lichaam jouw dragen en ondersteunen met haar bescherming en wijsheid? Je bent welkom in mijn praktijk om vanuit stilte en rust weer te zakken in je lichaam, de wereld even buiten te laten, te voelen hoe het echt met je is en wat jij nodig hebt.


Activiteiten


Voeling met jou: massage ochtend voor ouders en kinderen (Thema 4: woede)

Datum:17-05-2020
09:30

Tijd voor ontspanning, plezier en weer even echt aandacht voor elkaar! Kom samen met je kind op zondagochtend naar Bilthoven (in pyjama komen mag) en leer masseren. Deze ochtend, de derde in een reeks van vijf staan we stil bij een krachtige energie: woede. Is er bij jullie thuis wel eens iemand woedend? Wat heb je op zo'n moment nodig van elkaar? En wat juist niet? Hoe kan je lichaam je helpen als je (bijna) ontploft? Dat gaan jullie onderzoeken en jullie gaan elkaar een heerlijke rugmassage met olie geven. Kom je ook?
Voor wie: Ouders en kinderen (7-12 jaar)
Waar: Centrum De Linde in Bilthoven
Kosten: 27 euro (voor jou en je kind samen)
De groep bestaat uit maximaal 12 ouders en kinderen en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
Opgeven kan via deze website of door een What's appbericht te sturen naar: 06 496 888 78Terug naar overzicht