Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Er is vandaag weer zoveel gezegd
Zoveel mensen op de wereld
Hebben zoveel uitgelegd

Kom hier bij me, hou me vast
En vraag niet wat ik voel
Woorden zeggen veel te vaak
Wat ik niet bedoel'

(Stef Bos)

*11 mei 2020: De praktijk is weer geopend. Je bent welkom in de praktijk of ik kom bij jou thuis. Ik volg de richtlijnen van het RIVM in verband met de Corona crisis.*

Voeling is een praktijk voor aanraking, massage en bewustwording. Ervaar je spanning in je lichaam? Ren je jezelf regelmatig voorbij of lukt het juist niet om in beweging te komen? Verlang je naar een fijne warme aanraking?

Wil jij meer aanwezig zijn in het moment, meer voelen, je weer veilig voelen in je lijf en ontdekken hoe jij jouw lichaam in kunt zetten bij de keuzes die je maakt en bij dat wat je mag loslaten? Mag jouw lichaam jouw dragen en ondersteunen met haar bescherming en wijsheid? Je bent welkom in mijn praktijk om vanuit stilte en rust weer te zakken in je lichaam, de wereld even buiten te laten, te voelen hoe het echt met je is en wat jij nodig hebt.


Activiteiten


Voeling met jou: massage ochtend voor ouders en kinderen (Thema 3: afscheid)

Datum:19-04-2020
09:30

Tijd voor ontspanning, plezier en weer even echt aandacht voor elkaar! Kom samen met je kind op zondagochtend naar Bilthoven (in pyjama komen mag) en leer masseren. Deze ochtend, de derde in een reeks van vijf, staan we stil bij afscheid en gemis. Heb jij wel eens afscheid moeten nemen van iets of iemand zonder dat je het wilde (bijvoorbeeld verhuizing, een gebroken gezin of overleden dierbare)? We geven dat wat jij daarbij ervaart vorm en we gaan armen, handen en het borstgebied (plaats van verdriet en liefde: hartchakra) masseren. Kom je ook?
Voor wie: Ouders en kinderen (7-12 jaar)
Waar: Centrum De Linde in Bilthoven
Kosten: 27 euro per keer (voor jou en je kind samen)
De groep bestaat uit maximaal 12 ouders en kinderen en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Je kunt de hele reeks van 5 lessen volgen, maar ook een losse les.
Opgeven kan via deze website of door een What's appbericht te sturen naar: 06 496 888 78Terug naar overzicht