Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Er is vandaag weer zoveel gezegd
Zoveel mensen op de wereld
Hebben zoveel uitgelegd

Kom hier bij me, hou me vast
En vraag niet wat ik voel
Woorden zeggen veel te vaak
Wat ik niet bedoel'

(Stef Bos)

*11 mei 2020: De praktijk is weer geopend. Je bent welkom in de praktijk of ik kom bij jou thuis. Ik volg de richtlijnen van het RIVM in verband met de Corona crisis.*

Voeling is een praktijk voor aanraking, massage en bewustwording. Ervaar je spanning in je lichaam? Ren je jezelf regelmatig voorbij of lukt het juist niet om in beweging te komen? Verlang je naar een fijne warme aanraking?

Wil jij meer aanwezig zijn in het moment, meer voelen, je weer veilig voelen in je lijf en ontdekken hoe jij jouw lichaam in kunt zetten bij de keuzes die je maakt en bij dat wat je mag loslaten? Mag jouw lichaam jouw dragen en ondersteunen met haar bescherming en wijsheid? Je bent welkom in mijn praktijk om vanuit stilte en rust weer te zakken in je lichaam, de wereld even buiten te laten, te voelen hoe het echt met je is en wat jij nodig hebt.


Activiteiten


Voeling met jou: massage ochtend voor ouders en kinderen (Thema 5: (al die) prikkels (?) )

Datum:14-06-2020
09:30

Deze ochtend gaat helaas niet door vanwege de Corona crisis. Tijd voor ontspanning, plezier en weer even echt aandacht voor elkaar! Kom samen met je kind op zondagochtend naar Bilthoven (in pyjama komen mag) en leer masseren. Deze ochtend, de vijfde en laatste in een reeks van vijf, ga je samen met je kind onderzoeken hoe jullie op prikkels reageren, wat de verschillen tussen jullie zijn en hoe je lichaam je kan helpen als je overprikkeld raakt of als je je aandacht er maar niet bij kunt houden omdat je in slaap dreigt te vallen. Ik leer jullie wat diepe druk is en twee massages (over de kleren heen) die je makkelijk toe kunt passen door de dag heen.
Kom je ook?
Voor wie: Ouders en kinderen (7-12 jaar)
Kosten: 27 euro (voor jou en je kind samen)
De groep bestaat uit maximaal 12 ouders en kinderen en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
Opgeven kan via deze website of door een What's appbericht te sturen naar: 06 496 888 78Terug naar overzicht