'iets wat aangeraakt is kan nooit meer niet gevoeld worden'

'Ik hou van mij, want ik ben te vertrouwen
Ik hou van mij, van mij kan ik op aan
Ik hou van mij, op mij kan ik tenminste bouwen
Ik hou van mij en ik laat mij nooit meer gaan'

(Harry Jekkers)

In een wereld waarin veel moet, er veel prikkels op je af komen en agenda's gevuld zijn, is het fijn om regelmatig even uit te checken. Massage helpt je om met je aandacht bij jezelf terug te keren en jouw lichaam te voelen. Zo kun je met vertrouwen en stevig in de wereld gaan staan. Je ontdekt hoe je lichaam reageert op prikkels en wat het wel en niet prettig vindt. Ben jij 5 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor een fijne massage.

Ben je ergens van geschrokken of heb je iets vervelends meegemaakt? Dan kan jouw lichaam nog in de schrikstand staan, al is dat wat je hebt meegemaakt al lang geleden of vind je zelf dat het voorbij is of niet zo groot was.

Ik help je lichaam om weer in beweging te komen zodat het kan herstellen van die schrikstand en geef jou een veilige fysieke ervaring.

Lig je in het ziekenhuis of kun je niet naar mij toe komen? Dan kom ik in overleg gewoon naar jou.

'Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de massage. Sarah vond het echt heel fijn. Ze is erg gevoelig voor prikkels om haar heen en kan daardoor soms haar aarding verliezen. Ik merkte na afloop aan haar dat ze heel goed in haar lijfje zat en goed geaard was. Vanavond had ze extra veel behoefte aan knuffels, het leek erop dat ze nog beter kon voelen wat ze echt nodig had.
Heel bijzonder. Ze zei dat ze graag wekelijks een massage van jou zou willen ontvangen, dat is een vet compliment, dus je ziet ons zeker nog terug!' (reactie van de moeder van Sarah)

'Inmiddels is ze weer lekker thuis en jouw massage heeft indruk op haar gemaakt. De mooie doeken en het doosje, dat ze van alles zelf mocht kiezen. Nogmaals bedankt voor je tijd en je aandacht, het heeft haar (en ons dus ook) goed gedaan.' (ouders van meisje dat in het ziekenhuis lag en dat ik daar masseerde)