'iets wat aangeraakt is kan nooit meer niet gevoeld worden'

Weer in contact en verbinding met je kind.

Heb je zin om iets leuks te doen met elkaar, waarbij exclusieve aandacht voor elkaar, ontdekken en plezier centraal staan?

Massage is een fijne manier om je kind te laten voelen dat je hem ziet en om de band tussen jullie beide te bevestigen. Welkom om te komen masseren met je kind (7-12 jaar). Je kunt losse bijeenkomsten volgen en je per keer opgeven of voor de hele reeks in één keer (met korting). Iedere ochtend staat een ander thema centraal (bijvoorbeeld stevig staan, schrik, gevoelens, prikkels en volle hoofden) en ik verklap jullie het geheim van een fijne massage.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een keer meedoen? Stuur me een bericht dan hou ik je op de hoogte van nieuwe data.

Reacties deelnemers cursus januari 2019:

'Heel fijn, inspirerend, voedend, verdiepend en bovenal heel erg leuk en waardevol samen met mijn kind te doen.'

'Heel fijn voor zowel mijn dochter als mijzelf en ons contact.'

'Het was een leuke uitgebreide cursus en mijn dochter vond het heerlijk om gemasseerd te worden. De oefeningen waren ook nuttig.'

'Woorden die voor mij bij de cursus passen zijn: verbindend, contact, quality time, hechting.'