Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

“En zo zaten ze daar. Broos, als zichzelf. En het mocht.”  

(Griet Op de Beeck, Het beste wat we hebben)

Om in de hectiek van de dag, ondanks onverwachte situaties, een kudde emoties, alles wat er stilletjes verwacht wordt of strijd, vanuit vertrouwen in contact te blijven met jezelf en de ander. Beseffen dat de ander ook ongemak kent. Weten dat je goed bent zoals je bent en dat jouw aanwezigheid er toe doet op deze aardbol.

Dat heb ik moeten leren en leer ik nog iedere dag. Niet door praten, maar door voelen.

Ons lichaam is een prachtige ingang om meer voeling te krijgen met wie we zijn en wat wij nodig hebben. Van daaruit ontstaat voeling met de ander.

Vanuit een achtergrond in logopedie, sensorische informatieverwerking, (speciaal) onderwijs, Holos massagetherapie en mijn ervaring als moeder en mens werk ik sinds 2009 in mijn praktijk Voeling. Daarnaast schrijf ik graag over alles wat mij raakt. Je kunt mijn columns onder andere lezen op Famme.

Ik zie je graag,

Afke


Dit schrijven anderen over de sessies bij mij:

'Afke is een van de zeldzame mensen die zó goed en accepterend kan kijken. Ik voel daardoor altijd: het is goed zoals het is, ik ben goed zoals ik ben. Bijzonder.'

'Echt heerlijk geslapen vannacht, dat scheelt zeg!'

'De massages zijn met respect voor heel mijn wezen. Door ervaringen in mijn verleden, voelt mijn lichaam zich niet zo snel op zijn gemak met iemand. Bij Afke voel ik me echter veilig en kan ik mezelf toestaan om te voelen wat er is.'

'Ik heb nog zitten denken over wat de sessies mij hebben gebracht en dat kort samen te vatten. Dat kort is lastig, maar ik kijk er wel op terug dat er tijd was voor mij met even geen oordeel en er mogen zijn met hoe het is en daar de tijd voor leren nemen. Hartverwarmend en oprechte aandacht voor mij en die had ik even nodig om weer tot mezelf te komen.'

'Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de massage. Sarah vond het echt heel fijn. Ze is erg gevoelig voor prikkels om haar heen en kan daardoor soms haar aarding verliezen. Ik merkte na afloop aan haar dat ze heel goed in haar lijfje zat en goed geaard was. Vanavond had ze extra veel behoefte aan knuffels, het leek erop dat ze nog beter kon voelen wat ze echt nodig had.
Heel bijzonder. Ze zei dat ze graag wekelijks een massage van jou zou willen ontvangen, dat is een vet compliment, dus je ziet ons zeker nog terug!' (reactie van de moeder van Sarah)