'iets wat aangeraakt is kan nooit meer niet gevoeld worden'

Tarieven

Warme aanraking (90 minuten): € 89,-

Holistische massage van 60 minuten die wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Een fijne afwisseling van zachte strijkingen en diepe druk. Met een kort voor- en nagesprek, warme handdoeken en kopje thee. Kom ik bij jou thuis?  Dan is de prijs inclusief reiskosten in De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Soesterberg en Utrecht. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Holos massagetherapie sessie (2 uur):  € 119,-

Een sessie waarbij we dieper ingaan op klachten die je ervaart of een vraag die leeft. Jouw lichaam als raadgever, wat laat het jou voelen? Waar is aanraking nodig en hoe kun je dat wat je ervaart op de massagetafel vertalen naar je dagelijkse leven? Met voor- en nagesprek.*

Kindermassage (30 minuten): €29,-

Holistische massage van 30 minuten die wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Welke olie kies je? Wil je de handdoeken strak om je heen of juist los? En heb je wel eens weerbericht op je rug gevoeld? Een fijne afwisseling van zachte strijkingen en diepe druk waarbij je mag lachen, kletsen, maar ook stil kunt zijn, net wat het beste bij je past op dat moment.

Gezinsmassage aan huis (2 uur):  €129,- 

(holistische) Massage aan huis waarbij ieder gezinslid 30 minuten (uitgaande van vier personen) gemasseerd wordt. Na afloop praten we kort na of vertrek ik stilletjes, net wat past op dat moment. Inclusief reiskosten in De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Soesterberg en Utrecht. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Massage ochtend voor ouders en kinderen:  € 27,-

Vijf zondagochtenden verspreid over vijf maanden die ook los van elkaar gevolgd kunnen worden. Betaling per keer, de prijs is voor ouder en kind samen. Wil je de hele reeks van vijf ochtenden volgen en betaal je in één keer, dan ontvang je 10 euro korting op het totaalbedrag.


*Sinds 2017 worden sessies Holos massagetherapie in mijn praktijk niet langer (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is een bewuste keuze van mij. Wil je hier meer over weten, vraag het me vooral. Uiteraard waarborg ik, net als mijn collega's die nog wel een contract met de zorgverzekeraar hebben, de kwaliteit van mijn praktijk door het volgen van cursussen en nascholingsdagen en deelname aan een supervisiegroep. De privacyregeling van de praktijk ontvang je voor de eerste afspraak.


Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden in rekening gebracht.