Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

Tarieven 2019*

Warme aanraking voor vrouwen (75 minuten): € 79,-

Holistische massage van 60 minuten die wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Een fijne afwisseling van zachte strijkingen en diepe druk. Met een kort voor- en nagesprek, warme handdoeken en kopje thee.

Thuiskomen in je lichaam sessie voor vrouwen (90):  €95,-

Een sessie waarbij we dieper ingaan op klachten die je ervaart of een vraag die leeft. Jouw lichaam als raadgever, wat laat het jou voelen? Waar is aanraking nodig? Met voor- en nagesprek.

Warme aanraking voor kinderen >6 jaar (30 minuten): €39,-

Holistische massage van 30 minuten die wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Welke olie kies je? Wil je de handdoeken strak om je heen of juist los? En heb je wel eens weerbericht op je rug gevoeld? Een fijne afwisseling van zachte strijkingen en diepe druk waarbij je mag lachen, kletsen, maar ook stil kunt zijn, net wat het beste bij je past op dat moment.

Gezinsmassage aan huis (2 uur):  €129,- 

(holistische) Massage aan huis waarbij ieder gezinslid 30 minuten (uitgaande van vier personen) gemasseerd wordt. Na afloop praten we kort na of vertrek ik stilletjes, net wat past op dat moment. Inclusief reiskosten in De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Soesterberg en Utrecht. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Cursus Massage voor ouders en kinderen:  € 119,-

Vier zondagochtenden voor twee personen (ouder en kind). Inclusief flesje massage olie, cursusmap en een kistje waar iedere bijeenkomst een symbolisch cadeautje in wordt gestopt. Volg je liever alleen met jouw kind de cursus, in plaats van in een groep? Dat kan, daarvoor gelden andere tarieven. Ook kan ik bij jullie aan huis komen. Neem contact met me op als je hier meer over wil weten.


Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden in rekening gebracht.