Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Er is vandaag weer zoveel gezegd
Zoveel mensen op de wereld
Hebben zoveel uitgelegd

Kom hier bij me, hou me vast
En vraag niet wat ik voel
Woorden zeggen veel te vaak
Wat ik niet bedoel'

(Stef Bos)

Voeling is een praktijk voor ouders en kinderen met volle hoofden. Vind je het lastig om je aandacht erbij te houden? Ervaar je spanning in je lichaam? Ren je jezelf regelmatig voorbij of lukt het juist niet om in beweging te komen? Leven jullie op de automatische piloot in jullie gezin? Zit ieder op zijn eilandje en mis je de verbinding? Heb je last van alle prikkels om je heen?

Wil jij meer aanwezig zijn in het moment, meer voelen, je weer veilig voelen in je lijf en ontdekken hoe jij jouw lichaam in kunt zetten bij de keuzes die je maakt en bij dat wat je mag loslaten? Mag jouw lichaam jouw dragen en ondersteunen met haar bescherming en wijsheid? Je bent welkom in mijn praktijk om vanuit stilte en rust weer te zakken in je lichaam, de wereld even buiten te laten, te voelen hoe het echt met je is en wat jij nodig hebt.


Activiteiten


Pyjama ochtend voor moeders 9.00 - 11.00 uur

Start:15-09-2019
Einde:15-09-2019

*LET OP: GEANNULEERD* Wil jij ook een keer een pyjama ochtend voor jezelf en even spijbelen van je gezin? Je volle hoofd neerleggen en zakken in je lichaam. Voelen wat jij nodig hebt los van wat de buitenwereld van je verlangt. Zondagochtend 15 september neem ik je mee met je aandacht naar binnen via een geleide meditatie en staan we stil bij wat jouw lichaam jou wil vertellen. De boodschap neem je mee naar huis. Je ontvangt en geeft een handmassage en we sluiten af met een kopje thee, lekkers en een verhaal. Kom je ook met je medemoedervriendin en of zus? Ruimte voor jou waar niets moet en we nergens uit hoeven komen. Kosten: 15 euro p.p. Locatie: Bilthoven Tijd: 9.00 - 11.00 uur Opgeven: via deze site of via telefoon: 06 49688878Terug naar overzicht