Meutelaan 2 - 3721 BG Bilthoven - T: 06 496 888 78 - E: info@voeling.nl

'Er is vandaag weer zoveel gezegd
Zoveel mensen op de wereld
Hebben zoveel uitgelegd

Kom hier bij me, hou me vast
En vraag niet wat ik voel
Woorden zeggen veel te vaak
Wat ik niet bedoel'

(Stef Bos)

Voeling is een praktijk voor ouders en kinderen met volle hoofden. Vind je het lastig om je aandacht erbij te houden? Ervaar je spanning in je lichaam? Ren je jezelf regelmatig voorbij of lukt het juist niet om in beweging te komen? Leven jullie op de automatische piloot in jullie gezin? Zit ieder op zijn eilandje en mis je de verbinding? Heb je last van alle prikkels om je heen?

Wil jij meer aanwezig zijn in het moment, meer voelen, je weer veilig voelen in je lijf en ontdekken hoe jij jouw lichaam in kunt zetten bij de keuzes die je maakt en bij dat wat je mag loslaten? Mag jouw lichaam jouw dragen en ondersteunen met haar bescherming en wijsheid? Je bent welkom in mijn praktijk om vanuit stilte en rust weer te zakken in je lichaam, de wereld even buiten te laten, te voelen hoe het echt met je is en wat jij nodig hebt.


Activiteiten


Voeling met jou: Cursus massage voor ouders en kinderen (5-7 jaar)

Datum:10-11-2019

Kom samen relaxen, ontdekken en masseren op vier zondagochtenden in het Holos Huis in Utrecht. Plezier en aandacht voor elkaar staan voorop. Wanneer? 10, 17 november, 1 december 2019 en 12 januari 2020. Tijd? 9.00 - 10.15 uur Opgeven kan via deze site of bel of app Afke: 06 496 888 78Terug naar overzicht